MIJN ANDERE ANJA'S

Sinds 2010 ben ik sociaal ondernemer. Mijn eerste is ANJAYOGA. Nog immer geef ik met veel plezier mijn yogalessen. Op deze site ben je nu.

DIGI-ANJA is in 2015 opgericht. Als DIGI-ANJA kan je me inhuren als je problemen hebt met je tablet, telefoon, laptop of computer. Ik ben gespecialiseerd in de ipad, maar weet ook veel van de andere apparten en besturingssytemen. Ik kan je computer schonen, uitleg geven over verschillende programma's/apps en ik help je graag bij de keuze welk apparaat het beste bij jouw wensen past. Ook weet ik veel over het gebruik van social media en geef ik trainingen over computers, tablets, social media en smartphones.

Op www.digi-anja.nl vind je uitgebreide informatie en cursusdata.

In 2012 ben ik gestart met ANJAKOOKT. Ik hou van koken en gezond en lekker eten. Onder de naam ANJAKOOKT kook ik (bijna) elke donderdag een bij mij thuis af te halen warme maaltijd. Ik kook uit allerlei verschillende keukens en zonder zakjes en pakjes. Ik gebruik scharrel- of biologisch vlees van scharrelslager Aad Arbouw en kook redelijk lactose vrij (kan ik zelf niet zo goed tegen). Op facebook onder anjakookt vind je meer informatie.