Sinds 2010 bestaat mijn yogabedrijf ANJAYOGA en mijn naam is Anja Slegt. Ik geef graag op een praktische, vrolijke en laagdrempelige manier les.

"Hoewel geen mens hetzelfde is, kan iedereen aan yoga doen" is mijn motto. Soms makkelijk en soms minder makkelijk. Dat geeft niet. Ik kan ook niet alle oefeningen!  

Ik vind het heerlijk om te zien dat mensen door mijn lessen een beetje beter in hun vel en in hun leven komen te zitten en staan. Natuurlijk ben ik gediplomeerd (druyogadocent om precies te zijn). 

Yoga is sinds 2001 mijn passie. Jarenlang heb ik les gevolgd en in 2006 begon ik met de dru yogadocentenopleiding. In die tijd had ik nog een zeer hecktische baan bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. In 2008 kreeg ik een fikse burnout/depressie en in 2010 besloot ik mijn "carriere-in-loondienst" voorlopig aan de wilgen te hangen. Ik startte met ANJAYOGA en maakte van mijn passie mijn werk. In 2011 haalde ik mijn druyogadiploma. Ondertussen ben ik verder gaan ondernemen en geef in onder de naam DIGI-ANJA hulp bij digitale problemen. 

Weer daarvoor heb ik in Leiden politicologie gestudeerd en een paar jaar in Oekraine gewoond. Sinds 1990 woon ik in Voorschoten en oorspronkelijk kom in uit Arnhem, waar ik in 1967 werd geboren.