Mijn hoofdstijl is Dru yoga. Dat is een hele zachte variant van de meest bekende yogasoort genaamd Hathayoga.

Bij Dru yoga worden spieren en gewrichten ontspannen gehouden en worden de meeste houdingen vloeiend uitgevoerd. Je blijft dus niet minutenlang in één houding staan, maar je beweegt van de ene naar de andere houding. 
Deze zachte vorm van yoga kan iedereen doen, omdat het weinig belastend is voor het spier- en gewrichtenstelsel.  

Ik gebruik tijdens mijn lessen ook wat steverige oefeningen uit andere soorten van yoga, die ik aan mijn manier van lesgeven aanpas. Voor alle oefeningen geldt dat jij bepaalt hoe je meegaat in de oefening en op deze manier leert luisteren naar je lichaam.


EEN YOGALES VAN ANJAYOGA
Ik geef op een praktische, vrolijke en laagdrempelige manier les. Jij staat centraal, jij bent het middelpunt van de les. Jij krijgt de ruimte om in contact te komen met je lichaam en rust te vinden in de bewegingen. Je leert zo jezelf beter
kennen en leert welke oefening waar goed voor is.

Elke week worden andere oefeningen gedaan en geen enkele les is hetzelfde. Oefeningen kunnen individueel worden aangepast, zodat iedereen mee kan doen. 

Een les start met vrolijk popmuziek voor een warming up en daarna maak je je licham soepel met rek en strekbewegingen. Daarna volgen de yoga-oefeningen. De les wordt afgesloten met een liggende ontspanninsoefening van ongeveer 15 minuten.