Elke week zijn er 2 ANJAYOGAlessen in Voorschoten. 

De algemene yogalessen is op de woensdagochtend van 9.15 uur tot 10.30 uur.

De spier- en/of gewrichtsklachtenles is woensdagochtend van 10.45 tot 12.00 uur.

De lessen vinden plaats in de grote zaal van De Werf, Schoolstraat 4 in Voorschoten. Hier zijn matjes, dekens en kussens aanwezig. 

Neem een eigen handdoek meeneemt en makkelijk zittende kleren aan hebt. Ook geldt voor beide locaties dat je natuurlijk je eigen yogaspullen mee mag nemen. 

Data voor het winterseizoen 2019

januari: 9, 16, 23 en 30 januari

februari: 6 en 13 februari

maart: 13, 20 en 27 maart 

 

KOSTEN: vaste plek of strippenkaart
Er zijn twee methoden en tarieven om lessen te kunnen betalen

De eerste manier is voorafgaand aan de start van een nieuw seizoen voor een vaste plek te betalen. Je schrijft je dan in voor een vast tijdstip en hebt altijd plek. De prijs is dan het aantal lessen x 11 euro. Wil je later starten, dan kan dat natuurlijk ook. Instromen kan namelijk altijd. De prijs is dan het aantal lessen tot het eind van het seizoen x 11 euro.

De andere manier om lessen te volgen, is het kopen van een strippenkaart. Je koopt dan een 10strippenkaart voor 135 euro. Je koopt hiermee het recht op 10 lessen gedurende 5 maanden en bent dan flexibeler met het volgen van lessen. Je komt nog steeds op een bepaald tijdstip, maar je betaalt alleen de lessen die je volgt. Afwezigheid dient uiterlijk om 10.00 uur van de lesdag te zijn doorgegeven, anders betaal je alsnog die les (calamiteiten daargelaten natuurlijk).


Deze strippenkaart is met name bedoeld voor deelnemers, die in onregelmatige dienst werken, vaak op dienstreis gaan of van te voren weten dat ze een bepaalde periode niet aanwezig zijn. 

INSTROMEN KAN ALTIJD!!!!!
Een proefles kost 5 euro en dient contant betaald te worden.

Voor meer informatie bel/sms/whatsapp naar 06-29594357 of mail naar info.anjayoga@gmail.com.

Het lesgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL40ABNA0409155055 ten name van A. Slegt te Voorschoten.