Wat is een yogafeestje? vraag je je wellicht af. Nu is elke yogales een feestje, vind ik, maar ik bedoel hiermee iets anders.

Soms heb je speciale gelegenheden, die iets speciaals verdienen. Te denken valt aan een vrijgezellendag, een bedrijfsuitje, een speciaal jubileum, een verjaardag of een housewarming.

Wat is er dan leuker om deze speciale gelegenheid verder op te vrolijken met een speciale yogaworkshop?

Geen moeilijke oefeningen, die niemand kan volgen, maar precies het tegenovergestelde! Op leuke muziek doen we eerst een lekkere warming-up. Daarna volgen er yoga-achtige oefeningen ,die én leuk zijn om te doen én je ook nog wat leren over je lichaam en geest. Dit kunnen oefeningen zijn die je alleen doet, maar ik heb ook oefeningen die je in twee- of drietallen doet. Plezier verzekerd!!!!!

Natuurlijk stel ik in overleg het programma samen, net als de duur van het programma. De kosten hiervoor zijn 50 euro per uur (exclusief eventuele reiskosten). Elk kwartier extra is 15 euro.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel/sms/whatsapp me op 06-29594357 of mail me op info.anjayoga@gmail.com.